'

Asså jag är tvungen

Hejsan! Jag sitter nu och tjatar ut en as bra lått, den är såååååå bra.

Duscha

Som sagt ni har nog läst rubriken och då vet ni vad jag ska gör! Berättar om ridningen och bloggar mer senare!

Nu stallet

Hejsan. Nu ska jag åka till stallet eller det beror på hut mycket klockan är när vi kommer fram till telefonplan.
Men i alla fall. Vi är i slusen nu. Men puss


Skolan

Hejsan. Nu är jag i skolan. Jag fick skjuts. (Y) Men men i dag ska vi till eriksdalsbadet för att vi va så duktiga. Heheheeeee. Men senare ska jag rida. <333333 Jag hoppas att jag för Armani eftersom vi ska rida inomhus. Jag har önskat det eftersom det är tråkigt att rida ute VARJE gång!!!! Men jag kommer inte kunna att blogga i dag detta va ett undan tag eftersom jag baxa Alicias I Phone. Men asså jag hatar att blogga på mobilen i blan för då kan det dampa upp eller det gör det oftast. Men nu ska jag sluta. Puss

Länkbyte!

Länk bytte med en riktigt awesome tjej! Tryck på bilden!

Ska fixa!

Ja som saft nu ska jag fixa lite med blogg designen! Jag ska t.e.x fixa bloglovin skyltar facebook skyltar och kommentars headers och så!

Snacka om att min statistik gick upp i går jag hade 55 unika!

Snacka om Bra!
Fortsätt så!!!!

veckansblogg

Det ger även en masa mer changser för just dig att vinnna om du länkar bloggen på dig blogg!!!
Den avslutas på Fredag

Skit

Det funkar inte att ladda upp videon typ korv! Jag har sutit med den i 45 min bara för att ladda upp! Men vi ser om typ Lippa kan hjälpa mig! Vi får se men ha det gött!

God natt!

Hejsna!
NU ska jag sova jag gjorde en video men jag lägger upp den i morgon!!

2,5 KM

Hejsan!!! :D
Jag kom just hem efter att ha sprungir 2,5 km!! Lite stålt. Jag ladda ner en app som typ mäter men jag råkade radera den när jag kom hem så jag kan inte se vad den hetar :(. Men nu ska jag ut ock skejta♥♥♥♥♥♥ Max en halv time sen ska jag fixa med bloggen!!

Now I'm alone!

Hejsan!
Runriken lyder now I'm alone!
Jag är den enda som kommer blogga på monkkiis eftersom Linnea kar skappat en ny blogg som heter Kaallin.blogg.se Jag hoppas ni fortsätter läsa endå!

Tjooooooo.

Sry för sämst update men ändå. Bloggar sen...
Puss.
-KALLLLLLIN.

Cover1


OMG Fail barn

Hejsan!
Hehheheeeee jag är lite fail så jag trode klockan va 21.30 så jag spela in en god natt video blogg!!
Men ni får den endå!!!!!<3333333

Gallerian

Hejsan!
Nu har jag varit i gallerian och i skolan!
Vi hade halv dag så efter skolan vid 11 så åkte jag Linnea,Feffe, Ella, Iris, Bella, Fillippa och jag! Och sen så skulle bvi äte på donken men Linnea var tvungen att dra hem och hämta pengar! Så jag och Feffe väntade och gick runt och kollade lite, sedan åt vi på donken och sedna gick vi runt i typ 2 h! Hehheheheeee men jag ville inte ha ngt eller jag hade inte pengar med mig att köpa något för jag skulle endast luncha! Men jag köpte en latte och sen drog jag hem!!!!
//Fia♥

Stallet :D

Hejsen, kom precis hem från stallet... Skitroligt hade vi där, vi kom bara hem för att äta lite lunch sen sticker vi ner och rider där. Dethär gjorde vi där: Kom dit (OMG) Gick in till kattungarana, 3 veckor, såååå sjukt jävla söt! Och en är MINILITEN, den är typ sjuk eller nått :( Sen gick vi in på volten med JOS och skritta honom lite på väntan att småbarnen skulle komma och rida. Sen kom hon som skulle rida Jos...Hon red ut och en till tjej, hon red på sötis Lange, den hästen Angelica är medryttare på och jag e på Jos.. Sen kom dem tillbaka och jag och ANgelia skulle hålla i Jos inne på volten, 15 min ca, Men då började han ruska på huvudet som jag vet inte vad så lilltjejen på höll på att ramla av HELA TIDEN! sen bytte vi häst och Anki fick hålla Jos och jag och Angelica fick hålla Lange ist....Sen skrittade vi ett varv och sen helt plötsligt lägger sig Jos ner MED LILLTJEJEN PÅ! Och jag som skulle ridit honom idag, vid 2..fast nu får jag ta hand om en annan häst då Jos är sjuk :((( Aja, nu MÅSTE jag äta! PUSS!
-Bild kommer sen-
//LInnea

Godis

Hejsan!
Nu har jag varit på Willys och köpt lite godis! MUMS!
Men nu kolla jag på:
Eurovision song contest 2012!
Men asså dom e fett sköna alla mysko folks so är med men nu ska jag kolla! :D

Delad 3: plats!

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från stallet och jag har duschat! Jag kom på delad 3 plats ;) fast det gick dåligt!
Snart ska jag nog äta! Och sen sak jag gimpa! Jag ska nog fixa PS oxå vi får se!

PICKNIK

Nu ska jag och Angelica (booonussyster) som e 9 år hahahah, nej jag skämtade, men seriöst. Nej nu har vi gjort klart smoooootttthhhhin. Och ska göra lite mer, så bäst att vi sätter igång nu! PUSSSS
2 bilder på oss, HAHAH, BJUDER PÅ SISTA OCH PÅ FÖRSTA... XDDDD
Men såhär ser min outfit ut för dagen dårå...HAHAHHA KOLLA INTE PÅ FEJSET!
Angelica ser fett glad ut, ellerhur?! O.o
-Linnea

♥♥♥Middag♥♥♥

Hej. Nu har jag just ätit middag jag fuck vara med på tjeje kvällern!!!♥♥ Men jag ska typ kolla på ngt play program sen ska jag kolla på New girl. Och sen ska jag nog sova! Jag ska nog upp tidigt i morgon eftersom jag ska tävla och jag kommer i håg programet så det är Good :thumbup: :D. Men jag bakar rabarber paj nu!!! Med mandel masssssssssaaaaaaa I LOVE IT♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Men nu sitter jag ute på terasen och dricker: Hallon och Rabarber läsk, skita god! Har någon smakat??


PS: Deta skulle vara publiserat vid 19.00

HEMMMA!!!!!

Hejsna! Nu sitter jag ute på trappan med dator i knät och deta inlägg. Jag kom just hem från Linnea<3333333
Men mamma ska typ ga tjej middag. Så nu har en tjej kommit jag hoppas jag får vara med annars kommer jag nog kolla på New girl. Och bara mysa!!!!!!!!!!!!! Vi får se men jag ska nog hjälpa mamma med maten. Men jag bloggar mer snart!!
Kolla vad jag gjorde på lektionen! (Vi fick göra det)!
//Fia♥

NUUUU!

ALLA LUKTAR FEEETTTT GOTT! <33333 BIG LOVE TILL DOM!
-LINNEA!

God morgon

Hejsan. Förlåt för den sämsta updaten Ever. Men ja, precis ätit klart frukosten, ska välja outfit och så nu! Puss puss.

Ps. Detta skal är jag KÄÄÄR i, ska köpa det sen.
-Linnea


Shoppat

hejsan. Sorrrry för superdålig update från min sida idag, men jag har inte hunnit! Jag kom hem för ett tag sen och fikade med familjen och nu sitter jag här! 
Jag var med KU hela dagen idaag, NICE. Vi skulle hitta en morsdagpresent till hennes mamma, vi hittade en liten kopp. Sen stack vi hem till henne och var där ett litet tag sen skulle hon till stallet så jag åkte hem, åt mat, sen stack jag och pappa till HÖÖKS och skulle köpa lite nya ridkläder till mig eftersom jag ska börja som medryttare på söndag. DET SKA BLI SKITKUL.
Detta köpte jag, (Orkar inte fota, tog bilder från deras hemsida ist :) )
Fettt cooola juue, ridstrumpor, billigast i världen, 29 spenn.
Jag vill inte ha helskodda, då jag tycker dem är så hårda, hahah, dem här är fett mjuka, sköönt. hihi.
Tunna ridstövlar till sommaren, blir såååå sjukt varmt då jag kommer rida ute HELA TIDEN, Men vi (jag och min bonussyrra) kanske kommer få tillgång till ett ridhus, vet inte. Men jaja.

Hanskar. :D

-Linnea<3

Dröm rum

Hej! Ett sånt här rum skulle jag inte ha något i mot!!!!
Alla bilder från weheartit.com
//Fia♥

Läxor

Hejsan! Nu ska jag sätte mig ner och göra läxor (sånt jag inte blivit klar med). As tråkigt men skolan går först! Men jag ska nog först göra en latte eller ngt vi får se hmmmmm...... eller en smothie aaaa vi får se! Och sen ska jag sätte mig i soffan och typ kolla på Tv samtidigt (kommer inte få så mycket gjort känner jag)!!!!!!!! Och jag kanske ska fixa en video blogg senare kanske..... Senart ska jag spela lite piano skyscraper ska jag lära mig den är ganska svår tycker jag..... Men jag ska nof fixa lite med bloggen senare. Bloggen kommer få mer updateringre senare i dag det lovar jag!

//Fia♥

Jag är med!

Hejsan! Jag är med och tävlar på en as bra blogg kom direkt till blogge här eller här eller på bilden under
//Fia♥

Trädgården nu!

Hejsan! Jag har komit hem från skolan nu! Men nu ska jag ut och fixa lite i trädgården så att vi ska kuna sätta fram poolen! Men i alla fall! Vi har haft slöjd i dag. Och svenska det va as kul på svenskan, vi läste Hunger games. Vi har just komit fram till spelen nu :D! Jag vill så gärna bada nu jag är as varm. Jag älskar att bada i poolen!!!!!!!!
Fast den kommer inte bli varmt på ett tagg! Men vill ni att vi ska göra något speciellt på bloggen är det bara att sägga till!
//Fia♥

New York shopping

Parfym, HOLLISTER
Hello Kitty kudde, toys R us
Flip Flops, Gram Slam, eller vad den hette.
Converse, Samma butik som flip flopisarna! 
Svampbob hörlurar, toys R us
Shorts, Hollister
Kofta, HOLLISTER
Söt tröja, HOLLISTER
Tröja, HOLLISTER
SÖÖT SPEGEL, FOREVER21 (måste nog tvätta spegeln, fast det ser bara ut sådär i kameran)
2 Läppsyl, The Body Shop
Shorts, HOLLISTER

Fotsaker, The Body Shop

Kofta, Abercrombie&Fitch

Kofta, Hollister

En liten vattenflaska, nån random butik.

2 linnen, Forever21.

Tröja, Abercrombie&Fitch, Köpte även en sånhär till mamma i morsdagpresent :)

Köpte 2 sånnahär, fast 2 små burkar. Victoria's Secret.




Köpte alla 4 i EN "kartong" eller vad man ska kalla det! Victoria's Secret.


Sen shoppade jag mycket mer presenter, och lite fler saker till mig, ett berg av vattenmelons tuggumin, hihi. Men ORKAR INTE lägga upp allt, men det var en del av det! :D

PUSSSSS
//Linnea




Frech chey!

Hejsan. Jag kom just ut ur duschen. Jag var där i typ 1 h så heheheeee. Men efter det så smörje jag in mig med body lotion och en massa mer gött! Men nu håller jag på att göra middag! Men efter middagen ska jag försöka lägga ner mer tid på bloggen. Jag ska fixa en del av designen. Jag har ju gjort en ny header. Men den är nog till fällig tror jag för jag vet inte om Linnea gillar den :D! Men jag ska fixa lite som sagt. Men mina macaroner är inte klara för än om 5 min :(. Men senare ska jag nog oxå kolla på Tv. Snart bloggar jag igen inom en time (hoppas jag på). Men ni får ha det bra!

(Jag ser lite trör ut)
//Fia♥

HEMMA :D

HEJSAN ALLA!
Nu har jag kommit hem :DDD
hihi, håller på att plocka upp alla kläder och ska foto dem så ni kan få se vad jag köpte, om ni vill?!
Men det var underbart i New York, fast det kanske ni förstår!? HAHA. Nejmen, saknat att blogga :( men nu får jag ju det igen :DDD det var bättre XD
Men nu måste jag fortsätta, mamma blir tokig annars :) HAH!
KRAAAAAAM :D ♥
En bild på mig efter en dags shoppingtur.....Fast det blev lite till påsar efter det oxå........:)
-Linnea♥

God natt!!!☮☮☮

//Fia<3333333

Sorry sorry

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggat på några dar! Men min dator laddare var i skolan så jag kunde inte ha min mac, min pc hade typ laggat upp ngt med interetkorttet, min I pod var borta och en massa mer.... Men nu kommer jag börja blogga igen! Men nu ska jag nog fixa en latte! Puss //Fia<33333333

Trillade och slog mig.

Aj aj aj. Jag cyklade rakt in i grinden. Så jag börja blöda. :( Men nu sitter jag och kollar på Tv. Och dricker is te. Jag älskar det. Gått LOVE LOVE LOVE. Har ni smakat??! •.• Mums mums mums. Men nu ska jag nog gå upp och spela sims 3 :D. Kramisar Fia<33333


Pumpar bål

Hej.


Bak nu park

Hej. Nu har jag bakat. Det blev cupckaks. Men nu drar jag och Jacob till parken. //Fia<3333


Mat

Hejsan. Nu har jag just kommit hem efter att ha handlat saker till mina cupckaks och hämtat lunch. Vi hämta indiskt<3333 Så gott jag tog tandorikyckling mums. Senare i dag ska jag baka tror jag. //Fia<333


Städa.

Hejsan. Nu städar jag. :( typ det tråkigaste som finns. Men jag spelar Sims oxå. Jag e 4 stjärnig.


Hejsan.

Hejsan nu ligger jag i sängen. Men jag orkar inte gå upp. Men ni får ett inlägg endå. Jag somnade typ fet tidigt i går kväll. Men i dag ska jag kanske dra och köpa en present till mamma. Vi får se men asså jag kommer ta upp Linnea i varje inlägg för jag vill oxå till New York. Men jag hoppas hon har det bra. Men jag ska nog gå upp nu och fixa mig i ordning men jag vet inte om jag ska ha rakt eller lockigt hår. Vi får se. //Fia<3333


Sims 3

 Nu har jag duschat och mycket mer då jag har: Letat Katt, fixat dipp, spelat sims och mycket mer. Men jag ska nog kolla på djungelns drttning nu! Men vi får se men jag fattar inte är lyckan i LA slut??! Någon som vet tacksam för svar <333333333 Men jag har faktiskt ingen annng vet ni nu blir det nog kanske lite längre inlägg i alla fall deta för att: Jag har fått låna mammas dator :) så det är bra. Men i kväll ska jag nog kolla på lite filmer och bara mysa. Me först mådte jag tyvvär städa mitt rum! Sad face. Men då hinner dippen  bli klar!! :) Men först ska jag nog kolla lite bloggar och så men ni får ha det så gött!

Gammal bild!
//Fia<3333333

Stallet

Hej. Nu har jag just kommit hem från stallet. Jag fick rida Alaska. Det gick faktiskt ganska bra. Vi red ut och gjorde en massa konstiga övningar och så men det va kul. Men jag tänker på Linnea hoppas att hon har det kul nu!! Men jag ska hoppa in i duschen nu. //Fia<333333


Ute i solen

<33333333333333


Presenter

Hej. Jag kom just hem efter att jag och pappa var ute och köpte lite saker. Jag skulle oxå köpa en present till mamma men jag hitta inget!! Så jag måste nog åka i morgon eller ngt! Men bara så ni vet ni kommer inte få så roliga bilder denna helg eftersom jag inte hittar laddarn! Jag funderar om någon har baxat den! Men har ni några förslag på present till ens mamma. Men nu ska jag nog kanske spela lite Sims 3. Vi får se men jag måste plocka fram mina ridkläder sen. För jag har ridning. Men ni får ha det så bra! //Fia<3333


Dagens outfit

Dagens outfit
Linne h&m 50:-
Byxor vet inte
Kofta hollister 500:-
Solglasögon Gina 89:-


Gårdagens shopping

Hejsan!! I går va jag och Linnea i gallerian!! Vi typ började att köpa en slusch (stavning) och sen gick vi in på hollister och jag valde en kofta jag ville ha! Sen kom mamma och betala och skjutsa oss hem<3333333 Men sen så skulle jag fixa med designen men laddaren är spårlöst bortta!! Så det va därför jag inte blogg i går kväll men jag bloggar några inlägg i dag i alla fall!! Men här kommer en bild!!
//Fia<333
Koftan från hollister 500:-

 


Vi drar nu

Hejsan.
Tänkte bara göra ett hej då-inlägg nu eftersom min moster kommer och hämtar oss snart, sen åker i mooot arlanda!
Aja, men jag bloggar när jag kommer hem!
HEJ DÅ♥
Hoppas ni har det bra och att fia bloggar EXTRA mycket ;)
PUSS Linnea
image description

Gallerian

Hejsaaaan.
Kom hem för ett tag sen. Jag och fia stack till T-centralen efter skolan och gick in på Hollister i 13234837483 minuter, hahhah, det var ett tag, sen mötte vi hennes mamma och gick in på Hollister och fia fick en kofta, hon visar säkert sen. Men den var jättefin. Kanske köper en likadan i New York, fast annan färg!?

Men nu ska jag och fia ta och ändra lite med designen!
-Linnea

New York

heeejsan.
Som ni ser så har bloggen ändrats lite...men vi kommer snart fixa en ny header! och Lite sånt!

Men imorgonbitti åker jag ju till New York, så jag kommer inte hinna blogga något då, så det får fia ta hand om då, men jag lovar att slänga in ett inlägg ikväll/ Imorgonbitti. Men det ska bli så j*vla kul att åka dit!

Nu sitter jag och fia i cave och twittrar om hungerspelen, en skolsaaak, sjukt boring, men thats life.
Aja pusss, måset fortsätta!

HAHAHHAHA, fia sitter och tar massa egppixx, sjukt fina.....hmmmm...<33
//Linnea♥
Fast detdär är jag ↓↓↓↓↓↓ ♥

Vaken

Hejsan. Nu sitter jag i köket och äter frukost. Men jag har just eller jag gick upp vid 6 jaja. Men sen så valde jag kläder fixade håret och sminka mig. Och ni sitter jag och dricker varm choklad!! //Fia


Blåsor.... I munnen

Heej..
Ligger i sängen nu och ska soova, eftersom jag vill få bort mina blåsor i halsen, eller lång in på tungan, gör skitont när jag sväljer :/ och det är så jobbigt för att jag åker ju till New York på torsdag... Och jag vill kunna svälja då, hahahahah, det där lät lite konstigt, men ni fattar!
Puss :*


Tv

Hejsan nu sitter jag och kollar på Tv. Jag ska snart äta ngt men först ska jag kolla lite. Men jag har varit och köpt en present till mamma men jag måste köpa en till senare. Men sen var det öppet hus i min brors skola så jag var där ett tag! Men nu ska jag sluta för jag orkar inte skriva just nu!!!
//Fia♥

Mellis

Nu har jag kommit hem från skolan, och ska äta mellis med bonussyster, Angelica ;) Musik på HÖGSTA oxå...
Nu blir det att kolla på lite bilder på hästarna vi HAR BLIVOT MEDRYTTARE PÅ, FETT GLAAAD.
-Linnea

Sista lektionen

Hejsan! Nu e det sista lektionen idag. Sen ska jag åka hem. Fia


Outfit

T-shirt hm
Kofta hm
Byxor vet inte
Fia


Glass

Hej hej! Nu sitter jag i soffan och äter galss!!!
Jag älskar verkligen galss och det är glassbilen♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Vet ni jag är 1,62,5 Heheheheheeeeeee men det är kul... Men jag vet inte riktigt vad jag sak skriva hmmmmm...... men vi MÅSTE fixa lite med designen så jag hade tänkt göra det nu
//Fia♥

Bad

Hej nu ska jag bada badkar!!! Ska bli jätte gött! Och jag har satt doft droppar på en sån dör ljus grejs så det luktar APELSIN <33333333333 Men asså en sak tänker jag på nej 2 jag skriver as korta inlägg hoppsa detta blir längre! Och jag lägger nästan aldrig ut bilder påå mig!!!! Håller ni med mig! Jag borde börja med det! Men i dag på efeter midagen har jag: Sutit i Soffan, börjat att fixa två jätte söta tjejers design, fixat med brädan (sprayat) (resultat kommer senare) Bara så ni vet jag kan åka skate board men jag är inte bäst i värden! Men vet ni en sak det är mycket roligare att åka lonboard!!!!!!!!!!!! Men jag har ingen :( så jag har bara åkt lite på min brosas!!
Men nu har jag massa skruvar i fikorna för jag var tvumgen att ta av truckarna :/ Inte så roligt att göra!!
Men nu är mitt bad snart klart så ha det bra!



//Fia♥

Det är några som undrar

Hejsan! Det är några som undrar om jag gör designer till folk och JA! Skriv erat lösen ord där det står e mail så att bara jag kan se. Ni få själv maila en bild eller ge er mitt facebook namn :D Mer frågor skriv under!!
//Fia


God morgon

God morgon.
Sitter på sängen och har musiken högt på... Ni kan ju gissa vilken? Haha, men snart sticker jag iväg t bussen och tr med mina urbanears så kan jag fortsätta att lyssna, haha. Men aja, snart går bussen och måste hinna med den, XOXO

-Linnea<3


Vi är med på Dagens Blogg

Hejsan.
Nu är det så att Felicia har startat en "Dagens Blogg" tävling som vi SÅKLART är med i!
Så klickar er in på denna Awesome bloggen (den är jättebäst) noormalt ord, jaaaag vet XD
Nejmen, det är en av mina favoritbloggar, så att vinna skulle vara helt magiskt.....
Titta hur söt hon är....
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg!
-LINNEA<33

designen?

Asså jag känner verkligen att vi måste fixxa med designen. Den ser såådär ut nu.....Men vi kommer förhoppningsvis göra allt jättefint inom kort. :)
Puss
-Linnea

Tjolahola

Digga rubriken! Hahah, nemen.

Satt mig precis vid TV, Hanna har precis hämtat en ridhjälm och säkerhets väst av mig, för att hon ska rida. Hihi. Tror jag och Angelica sticker till stallet sen när hon har kommit hem, hon är på pyamas party hos en kompis...så hon kommer väll om en timme, eller 2? Aja, och idag ser vädret lite finare ut än igår. Jag fick cykla 2,5 mil u det där fula vädret... USCH. Fast åh, det fanns inget bra på TV hahah. Men hörs snart, puss.

-Linnea


God natt☮☮☮☮☮☮

//Fia♥

Kanarieöarna 1

Kolla
Bilder 3 år på Kanarieöarna♥





Flera kommer senare
//Fia♥


Vill ha!!

Och kolla på bilden det är glitter på!!!!
Roligt va det kommer nog bli ganska mycket mer bilder i dag!!
//Fia♥

Jag älskar dej fia♥

♥Visst vi har inte kännt varann så länge, några månader. Men ändå så är du min bästa vän, du betyder mycket så för mig, dej kan jag liksom prata med om vad som helst. Jag älskar ALLT vi gör tillsammans, snart ska jag på tävling, och jag är där för att se dej rida som en stjärna. Vi ställer upp för varann, för att vi är vänner, bästa vänner. Jag är så sjukt glad att jag började i skolan vi går i nu, eftersom jag fick lära känna dig, det tackar jag gud för, utan dej skulle jag sitta här själv. Även om vi är så olika. Du är en jättefin och bra vän. Vi har redan så fina minnen tillsammans. Vi gör så mycket tillsammans. Och allt är så kul med dej. Vi är lata som korvar när vi inte ens orkar gå till skolan från t********** och åker buss ner till skolan, hahahha. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan dej, jag vill bara att vi är bästavänner och fortsätter med det, eftersom JAG älskar det. Och jag älskar dej fia. På riktigt. Du är min bästa vän. ♥
Jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig.
-Linnea♥

En låt jag lyssnar på 24/7

hhaha, lyssnar sönder denhär låten just nu, Fia hatar den, hahaha!
Linnea

God morgon

God morgon! Har precis vaknat och tänkte göra en goood frukost! Haha! Men gårdagen var den bästa dagen i hela mitt liv! Efter vi tittat klart på filmen, då var klockan typ halv 10, då satt vi på Amazing, och kom på en dans till denn, sen dansade vi galet, vi satt och pratade, hög musik hela kvällen! MYYS! HOPPAS FIA HADE EN DUNDERBRA KVÄLL IGÅR I STALLET! sen klockan 11 kom mammi och hämtade mej. Världens bästa kväll.

Jag älskar er tjejer, och Fia såklart <3


Hos tuva

Hejan. Nu är jag hos tuva <3 med vera! Vi har skitmysigt, aja vi har ätit tacos och nu ska vi kolla på breaking dawn (stavning) så ska bli kul, har inte sett den, men nu ska vi kolla, sen blir det chips och tårta! Tuva ar ju sitt lilla "kalas"! Men nu börjar filmen, PUSS! :*

-linnea


Stallet och helgensplaner

Hejsan i kväll ska jag på film kväll i stallet!!
Hoppas vi ser ngn bra film!! Men jag vet inte vilken tid jag ska åka :( Men min dator dör snart så jag får skriva inlägget snabbt!! Men nu ska jag berätte om min dag! Jag va i sklan. KLART!! Ussshhhh!!
Men det är fredag!!!! Jiipppi vad ska ni hitta på för något i helgen deta ska jag göra!
//Fia♥

TV

Hejsan alla söta.
Nu är det tvdags för mej, pappa och lillerbror...REVENGE! Är det nån annan som kollar på det!?
SÅ BRAAA! MEn nu börjar det puss!
-linnea♥

Mys

Ligger och myser nu på sägen, messar med bästa vera om imorgon och så! Ska till världens bästa Tuva imorn med vera, middag, ska bli jättekul! Men jag har förstås glömt att köpa present..så det ska jag göra med Vera imorn! Jättekul att träffa dem igen! ÅÅHH, jag älskar mitt liv nu! Puss! Hörs sen.


Friluftdag

Hej, idag har hela skolan åkt iväg och har haft Friluftsdag!
Vi blev indelad i olika lag och som tur vad hamnade Jag, Fia och Ku i samma grupp :D Sen var det massa olika statiner man fick gå till, rätt så kul för vi samarbetade SÅHÄÄR bra, vi fick högsta poäng på sammarbete på varje station så det var nice. Sen efter skolan åkte jag hem till mamma hämtade min dator sen åkte jag till Älvsjö och mötte upp fia, köpte en corny :D Sen åkte jag vidare hem hit. Varit sjukt varmt idag, häll typ på att dö idag....
Puss :*
-Kallin♥

Bussen :)

Hejsan!!
Nu sitter jag och Ku på bussen :) men kallin är borta och hon har min väska men vi ska till Hellasgården!!!!!!!
Men jag har både Ku och Kallin i min grupp så det är roligt :DDD. Men jag vill ha några tips på tjejfilmer någon som vet någon bra?? puss och kram


Skolan med Ku och Neea

Hejsan!!
Nu sitter jag Ku o Linnea!! Men vi ska typ snart gå :) Hahahaaa Ku heter Skrollan enligt Linnea <3
vet ni Neea har jätte söt plåster!!
Puss o kram oss


God morgon

Hejsan nu sitter jag i min säng och borstar håret jag har just vaknat typ men jag måste skynda mig för att jag ska få skjuts (y) och mamma åker nog vid 8 och jag måste sminka mig men i dag är det typ frilufs dag eller ngt så jag kan inte blogga tror jag men sen har jag ridning kanske ett inlägg vid 7 men ha det bar Puss
//Fia♥

....

-Linnea!

Hockey

Hejsan just nu sitter jag i soffan och kollar på Hockey det är 1-0 till Sverige heja på!! Är det ngn annan som kollar??!
// Fia♥

Svar på tal

Hejsan! Okej, då ska vi börja göra det!
Kram!
-Linnea♥

Bloggen har blivit konstig

Vi vet att det har hänt lite tokiga saker med bloggen, vi ska fixa det nu OK, vi försöker fixxa det!

Design och layout tips 1

För att få sådana Smilies klistra du in det här:
<script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/bloggdesign.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/smilys.js"></script><script type="text/javascript">settings('1','1','1','3')</script>
För att få sådana Smilies klistra du in det här:
<script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/bloggdesign.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/smilys.js"></script><script type="text/javascript">settings('1','2','1','3')</script>
För att få sådana Smilies klistra du in det här:
<script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/bloggdesign.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.bloggdesign.nu/include/smilys.js"></script><script type="text/javascript">settings('1','3','1','3')</script>
Gör så här:
Om du inte hittar det så kan du trycka på cmd knappen i alla fall på mac och cmd f och då komme rdet upp en ruta där su skriver </head>
Och sist SPARA PÅ alla du gjort på
Och sen njut av dina Smilies :)
// Fia

Tv

Hejsan! Nu sitter jag och kollar på Tv vet inte riktigt vad jag kollar på!
Men snart ska jag jag fixa lite med designen! Vill ni att vi ska hitta på något speciellt t.e.x inspirationsbild eller ngt!
Men nu ska jag berätta om min dag!
Jag vaknade typ 6.30! Sen så typ sminka jag mig åt frukost kläde på mig och gick till bussen!
Sen mötte jag Linnea vid Älvsjö och så tog vi bussen till Telefonplan! Sen så hade vi typ slöjd och dom filmade till svt:s program men det kommer typ komma nästa år! Och sen va det typ ngn äcklig kyckling till lunch! Och sen hade vi NO efter lunch. Och sen kom jag hem och skatade och sen gick jag in och kollade på Tv! Men nu ska jag fixa designen! Kramisar


Slöjd

Hejhej!!
Nu är ja i skolan och vi ska kolla på några nyheter eller något!
As traaaaakiggt!
Men jag vet inte riktigt vad planerna för i eftermidag blir typ kanske dra till stallet eller hitta på ngt annat.
Men jag fick just veta att jag ska ha slöj i syället  för svenska och det kommer typ ett film team eller något...
Men nu ska vi typ börja slöjd lektionen Kramisar

Glitter

Ska cykla

Hejsan, ska ut och cykla lite, så härligt/skönt xD 
Sitter lite vid FB och chattar lite xD hahah, ONÖDIGT INLÄGG!
NU SKA JAG UT OCH cykla snart, jag bloggar mer seriöst när jag kommer hem♥
PUSS
NY HEADER

Sjuk :(

Hejsan!
Jag är hemma ocj sjuk :(! Det är lite synd...
Men jag har  endå det lite gött jag sitter i soffan och kollar på tv 3 play! Och äter amrekanska pannkakor.
Men nu ska jag fortsätta att kolla puss!!

God morgon♥

Nu ska jag inte sitta vi datan för länge för att igår gjorde jag det och missade bussen......
Idag är det skola som vanligt, boring, men aja, kom precis ut i dushen, hah, hann inte igår xD
Alltså jag vet att mina inlägg i skittråkiga, men vad vill ni läsa om!? SNÄLLA, kommentera, så kommer inläggen  bli roligare! Eller!?
Aja, nu måste jag fixxa det sista innan jag drar till bussen!
PUSS
-Linnea

Fixxar

Hejsan. Nu ska Kommer jag fixa designen, så om det ser konstigt ut är det därför! Eftersom designen vi hade gillade ingen av oss :(
kram!

Fia is gone..

Nuu, haha, nemen hon tog precis bussen :(( Men vi hade såååhääär mysigt, vi gjorde som sagt amerikanska pankakor, PYTTESMÅ xD Och tog med ut och satte oss i gräset, jättemysigt!
Ska ut och ta en cykeltyr nu också...Ska kanske till stallet och prata med dem om jag och Angelica kan rida nån gång, men Angelica svarar inte, och meningen var att vi kunde mötas på hälften eftersom hon är hos sin pappa nu, sen cyklar vi till ett stall nära oss! Sen ska jag hoppa in i dushen! fresh :DD
PUSS

Nu gör vi Amerikanska Pannkakor hemma hos nea!


Bebisar

Mina bebisar


Bussen her i come!

Hejsan och god morgon nu ska jag snart gå till bussen!
Och sen ska jag mötta Linnea vid Älvsjö så då kan vi åka sista bitten till samans!! :) :) :)
Men jag har inte så lång tid på mig men ett litet inlägg hinner jag med!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ussssh snart e det skola men det kanske händer något roligt!!! Men nu måste jag sluta Puss Puss

Dagens inspirationsbild


mot bussen

Ska snart sticka ivög till bussen, eller den går om 10 minuter och den stannar utanför oss, LYXXX! :D Men jag hinner skriva ett korv litet inlägg, skola todayy, boring, som vanligt ;) Nej men seriöst den är så sjukt tråkig..Men jaja, JAG FÅR TRÄFFA FIA IAF! ♥♥♥♥♥♥♥ HAPPGIRL! :DDDD Men nu måste jag stoppa ner datan i väskan, puss.
Old pic ;)

...

.


Sorry :P

Förlåt för att jag inte bloggat  något sen imorse, men jag har inte varit hemma på hela dagen!
Min dag då:
Efter frukosten drog vi till kusinerna på drottningholm, gick till en utställning (min faster jobbar där) jag tog med mig en blomma hem!!
Sen åkte vi för att mina kusiner skulle på kalas, så vi åkte till decathlon, för er som inte vet vad det är, så är det en SKITSTOR sportbutik ;) Vi köpte skor till lillsyrran, sen åkte vi vidare till Hornbach, dit åkte vi och köpte bilder som vi kunde plantera, jag köpte 12 stycken jättefina. Sen kom vi hem och precis när vi kom hem tog jag och pappa cykeln och vi skulle mot Älvsjö för att möta mamma och min lillebror Alexander! För att jag skulle få min cykel från mamma till pappa, tog min bror och cyklade med den, sen mötes vi på vägen och byte och sen nu är vi hemma....Fast så lätt var det inte..På väg Till Älvsjö stannade vi till i Huddinge C och skulle pumpa Alexanders däck (jag hade hans cykel då ju) Men när vi kom satt en lite tjej med sin mamma och barnet hade suttit och hållt på med pumpen så det fanns inge luft kvar i "boxen" eller vad man ska kalla det, och då hade ALL min luft i däcken åkt ut, så vi fick beje oss mot nästa bensinmac, när vi kom dit efter ett tag så funkade den inte..Så vi fick gå en ommväg, och sedan kom vi till Stuvsta IP, där fanns det massa macar som funkade....Så vi hade gått i över 1 timme :( I det varma vädret.....
Aja, sen mötes vi och vi kom hem rätt så fort, men när jag kom hem planterade jag alla mina blommor oxå!
Men nu orkar ni väll inte läsa mer, hahah, tror inte ni orkar läsa dethär!?
Men puss :* ♥

Hemma från stallet!

Hejsan hoppsan alla fina! Nu har jag just komit hem från staller :P
Min dag från morgon till nu:
Jag vaknade vid 10 och sen gick jag ut i trädgården, klockan 1 kom jag till stallet, jag borsta hillman i 1 time, jag gick och åt snabbnudlar med biff smak, jag lede första gruppen knatte, jag blev biten i benet när barnen skulle bytte och den nya tjejen skulle sitta upp, jag lede knatten, fick ont i benet, var uppe på platån och försökte memorera dressyr programet, fick skjuts på motorcyckeln hem, duscha, åt mat och satte mig vid datorn! Det va min dag hur har eran varit?? Kramisar

Drar nog till stallet

Hejsan hoppsan! Jag vaknade vid typ 10 och sen så gick jag ut och grejade lite med mina tomat plantor :)
(det är faktiskt jätte kul att odla saker och sen blir det goda små mini tomater :) ). Men nu ska jag nog åka till stallet och smörja! Jag tar med kameran så det blir nog lite foton senare i kväll! Men vet ni imorgon (tror jag det är) så är det lottning till villka som ska vara med på dressyren dom 2 komande helgerna och jag hoppas jag kommer med jag har önskat (räknar inte upp i ordning):
  • Armani
  • Joe
  • Ewing
  • Alaska
  • Adette
Jopp det va dom jag önska så håll tumarna för mig Kramisar


God morgon♥

God Morgon!!
Idag har jag inte planerat något som skall göras, Sen kommer Hanna hit, hon ska låna min ridväst och ridhjälm. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Juste igår när min pappa och bonusmamma kom hem från Göteborg, så hade pappsi med sig massa kläder till mig från hans kompis, dem var jättefina, visar i ett annant inlägg sen!Men hoppas det blir fint väder, eller skulle det bli dåligt väder? Aja.
Har ni något planrat idag!?

-Linnea♥


Natti

♥Ska sova snart, eller om en timme, hahha, men jag ska sitta uppe med datan ett tag till nu, hörs imorn!
SOV SÖTT, PUSS.

Till dig och hästen!


hästar

Hejsan.

Sorry för att jag inte har bloggat så mkt idag...Men jag har varit med underbara Hanna och vi bakade kladdkaka, som Fia också hade gjort. Den blev sååååååhär god och kladdig :D

Okej, nu börjar jag sakna hästar riktigt mycket, jag red förut, jag har ridit i 2 år. Men så börjad vi på ett stall som inte är en "riktig" ridskola eller vad man ska säga och vi red där på våren, sen så hörde dem aldrig av sig på hösten, och det var då vi skulle börja rida lite mer seriöst där, eftersom vi red på 2 olika ridskolor förra våren, Södertälje Ridklubb och detta stall då som ligger nära oss. Så då var det meningen att vi skulle sluta till hösten på SÖDERTÄLJE och det gjorde vi, men dem hörde aldrig av sig från stallet här i Huddinge då, så DÄRFÖR rider jag inte längre.....JAG SAKNAR HÄSTAR SÅ ***** MYCKET. Dem är så underbara, så snälla. Allting, ååhh, vad jag vill rida nu!
Jag vet att bilden är suddig.. Men dethär var min favorithäst på Södertälje, När jag hoppade min första hopptävling var det med Hubert, hästen på bilden asså. JAG ÄLSKAR HÄSTAR.
-Linnea♥

Dagens...


Kladkake-recept!


Dagens Blogg

Vi är med och tävlar om dagens blogg hos Denna sötis!!
Klicka HÄR eller HÄR eller på bilden!! 
XOXO

God morgon☮☮☮☮☮☮

God morgon alla söta nu vaknade jag just!! Väldigt tidigt eftersom det blev skita just i mitt rum!
Men nu när jag gjort en bild till deta inlägg har jag ätit en hell godis skåll :( och nu har jag ont i magen :(
Men men nu ska jag nog hitta på ngt kul vi får se Kramisar!!

Svar!

Hejsan. Ja visst kan vi/jag fixxa det, bara du gör själva "bilden" och sedan skickar till oss på [email protected].
Så  visst!
Jo jag vet. Haha.
Xoxo Linnea <3

Bilder

Bilderna är Oredigerade, förutom några, säger till vilka det är ;)
Kommer mer bilder snart.
xoxo linnea

Planerar

Hej.
Sitter nu med Farmor och Mamma och planerar lite inför resen, sticker om 13 dagar till *** **** :D Kommer bli så jäkla kul!! längtar så 7kt mkt! Puss.
-bildlöst inlägg, men kommer massa bilder snart-
Xoxo Linnea

Ny tröja!

Hahaaaa var tvungen att göra så med händerna!!
Men jag sprang ner till Danco och hämta ett paket med dena najsiga tröja!
Men jag märkte att den var Jätte varm! Men fin!
Men nu sitter jag och äter Pizza pizza grandiosa extra allt om man får vara korekt!! Och dricker coola!!
Heheheee det är min onytiga dag (få håll i tänderna dag) det är ingen bantnings grej absolut inte det är för att jag inte vill få håll i tänderna tandläkaren är obehaglig nog!!

haha

Hejsan.
Imorse klockan 09:09 kollade jag och några kompisar på Justins nya video, då var det bara 301 visningar på videon..
Och nu på kvällen 18:20 har den 2 347 397 visnigar....
haha, bara "ganska" stor skillnad. :D
Kolla på han video oxå
Gillar han inte personligen, fast hans låter är faktiskt sjukt bra :)

Svar till Filippa

Vill bara säga att du inte ska ta din tid att kolla vår blogg och kommentera saker.DETTA VAR ENBART TILL TJEJEN SOM SKREV KOMMENTAREN OM NI SCROLLAR NI LITE, INTE TILL ER UNDERBARA LÄSARE, VI ÄLSKAR ER! Puss :*

Svara

Svara Neea!!!!!!!!!!!

Hemma

Hejsan nu har jag just åkt och hämtat ett packet på H&M och varit och köpt godis :D
Mamma och pappa ska iväg i kväll så det blir mys kväll! Det kom en jätte snygg tröja♥♥♥♥♥♥♥♥
Men ni får se den sen jag köppte även 2 filmer ;)
Men nu ska jag nog gå upp och sitta och jäsa framför datorn!!!
Kramisar

Kunde inte bry mig mindre!

Xoxo Fiia!

VRF??

Varför är alla så jätte glada över att justins nya video är ute??? Okej den va bra men endå det käns som hella världen kretsar runt honom den är väll bra men endå! Videon var faktist ganska bra CHEKA!
Bloggar mer sen Kramisar

New in

Shorts- H&M  129 :-
Leggings-H&M 79:-
Blev lite saker jag behövde inför New York! Hörs snart, puss.
XOXO LINNEA

Om mig!

Hej! Nu hade jag tänkt berätta om mig själv jag är en tjej på några höstar! Jag bor i sthlm där jag shoppar, är med kompisar, bloggar & Håller på med hästar! Min familj består av mamma, pappa, storebror, tvillingbrob & 2 halv syskon. Min favorit färg är rosa & vit. Min favorit mat är sushi. Min favorit affär är Hollister och Gina tricot. Jag har en sköt häst som hetter hillman & en katt som heter Ziggy! Ja det va detg jag hade att säga om mig!

RSS 2.0