'

Hiss/diss


Puzz

Bloggtips

Hejsan! Jag har tänkt tipsa om en skit bra blogg!

Tryck på bilden för att komma till en AWESOME blogg!!
Puss

Kan inte blogga sry!

Hejsan!
Ni vet att jag inte har bloggat på skita länge!! Men det är för att min dator har typ gått sönder :( ! FAIL av mig. Men men jag älskar att bloga och kommer forsätta när jag får mitt internet kort men det kommer ta
5-6 veckor att få för att det är slut till min stationära dator!!
Men senare kommer ju jag ju oxå ha Photoshop på min stora dator! Eller jag har det men jag har ju inget internet just nu, så jag kan inte ladda upp bilder!!
Ouss

Utkast: Jun. 26, 2012

Sorry! Förlåt för dålig uppdatering, jag har helt och hålet inte tänkt på att blogga! För att jag har fixat 2 designer. Och så har jag stor städat mitt rum! Men i alla fall jag kommer börja blogga för i dag just nu!!
Men jag kommer nog inte blogga såå mycket! Men lite.

Packet till mig ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hejsan! Jag kom just hem efter att hemmtat ett efterlängtat packet till mig! Så skojigt! Jag älsakr paket! Deta paket beställde jag för ett tagg sen! Men i alla fall.... Jag måste lära mig att komma till saken!
 
18 sminkborstar! Av äkta hår. Så nu sak jag börja fixa en sminkvideo till er!!
Puss

❤‿❤


Kram


God morgon

Rybriken lyder! Men nu sittre jag och kollar på ngn slags top modell. Men snart ska jag fixa mitt rum för det är fortfarande stökigt och vi har och kommer få gäster. Min kusins kille är här (han bor inte i sverige men han är här och pluggar) och sen så kommer mammas kompis och hennes man från malmö! Men asså min dator är fet trög så om jag skriver så kommer det upp på skärmen 5 sek senare! Men i alla fall. Jag håller i alla fall på att kolla på en massa bra bloggar! Men asså jag orkar inte fixa till mitt rum så jobbigt och jag har bara 15 min att lyssna på spotify :( Jag viste inte att man bara kunde lyssna i 10h. Men i alla fall! 

Hemma

Hejsan! Jag har varit ute på vindö i går och i dag! I går så typ åt vi på förmiddagen typ i 2h! Och sen så gick vi till en midsommar stån men det va så mycket mäniskor så vi gick! Men min morbror har ju 2 hundar som han tävlar med i ganska höga klaser faktiskt, så vi gick en promenad med dom på 1h! Rätt kul faktiskt! Men men..... Sen så gick vi hem åt och sen kollade vi på Tv (fotboll). Sen så gick jag ner och badade klockan 22.30. I havet men eftersom det va så kalt i luften så blev det varmare i vattnet! Men sen såp gick vi och la oss för att om det skulle vara fint väder så skulle vi få och bada hundarna på morgonen! Men när vi vakna var klockan redan 12 heheheee..... Men sen  så åkte vi och fiska ströming. Men jag orkar inte berätte mer!
Puss

@


:)

God natt! Jag ska lägga mig och läsa en bok som heter jävulens märke men jaja godnatt

Tv

Hejsan! Nu sitter jag i sängen och kollar på Tv. Jag har just borstart tänderna!! Mums mums tänderna smakar MINT! Men i morgon är det ju midsomar♥ Jag hade tänkt ha en jätte rolig tröja med solglasögon på röda såna som jag har, men en person typ vägrar ge tillbax dom... Så onödigt och dryg så nu e dom typ inte ens mina enligt ********     Ja men nu ska jag nog borsta håret! Jag får typ panik om jag går och lägger mig med trasligt hår! Jag har aldrig varit så förut men nu är jag så av någon konstig anledning! 
 

Mariella

Hejsan! Nu e Mariella här vi har just badat och nu spelar vi sims!! Vi kör på typ värsta mobbade familjen men i alla fall bloggar sen
Puss

T R Å K T R Å K

Städar!! Det är så boring men jag vill verkligen göra klart det där inlägget och vill inte göra det när det är massa kläder på golvet! Det känns så tråkigt då! Men i alla fall senare ska jag packa in för imorgon! Jag vet inte riktigt hur bloggingen kommer bli dagarna framåt dom 2 dagarna asså!! Men vi får se hur det blir!!!
Puss

´Rubrik

Hejsan hoppsan! Jag har just spelat liute sims och så har vi installerat det på en till dator så nuhar vi det på 1 2 3 4 datorer!! Så nu kan jag spela vare jag vill! Men i alla fall! Jag har fett tråkigt!! Men jag ska nog fortsätta att fixa på bloggen ser ni i sidan där står det nu om vad jag fotat med! Kul va??! Men men.... GLÖM INTE ATT VARA MED I VECKANS BLOGG TÄVLINGEN!!

Måste fyllas i

Hejsan! Som sagt fälttet ovan måste fyllas i! Men men..... Nu har jag jut vaknat gått ner till soffan satt mig med datorn och kollat facebook. Det var allt! Men i alla fall snart ska jag äta Lunch. Jag måste typ verklig gå på toa så jag får sluta nu puss

Navy CIS

Hejsan! Nu sitter jag och kollar på Navy CIS. Jag börjde föra veckan och när jag nu slog på Tv:n så vad deta på!! Men i alla fall! Snart ska jag kolla klart på en film som jag började kolla på i går kväll den het You Me and Dupree. Jätte rolig faktiskt!! Ni borde se den fast jag vet inte den kanske blir jätte konstig snart men inte just nu!

Program som man kan filma skärmen på??

Är det någon som ve något program som man kan filma skärmen på?? Tacksam för svar!!
Puaa

Ute och bloggar

Hejsan! Nu sitter jag utomhus och fixar en video till er! Det e en önskad video! Men snart kommer Felicia men innan det ska jag nog hunnit fixa videon jag ska oxå göra lite förändringar i bloggdesignen!! Det blir nog supper snyggt! Men ibland kan det se lite konstigt ut men det e bara ibland! Och å är det för att jag håller på att renovera bloggen! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kladkaka

Kladkaka!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Jag har just bakat kladkaka just nu håller den på att svalna! Men det tar för lång tid!! Jag orkar inte vänta längre!! Men jag får väll kolla lite bloggar så länge! Har ni en blogg? Vad heter den? Men i alla fall jag bloggar snart igen!!

Puss

Var är sladden??

OMG! Jag får panik♥♥♥ Jag hittar inte min kamera sladd! Och jag tog några bilder jag måste få över. Jag får väll ta och röja upp halva mitt rum. Jag vill verkligen ha den sladden!! Men i alla fall jag ska fixa lite med bloggen i dag!
Puss

TRÅKIGT INLÄGG

 God morgon! Jag har just vaknat ätit frukost och ska fixa mig nu! I dag kommer nog bli en sån gär dag som brara e menad åt bloging! I går skulle jag ju blogga men jag få så tröt så jag sommnade typ direkt efter fotbolls matchen!! Men i dag sak det bli bättre jag lovar! Men asså jag vet inte hur lång detta inlägg kommer bl för mitt värmeskyd måste typ ''torka'' eller ''försvina'' eller vad det nu gör! Men men.... Jag håller på att fixa en video till er men det kan nog ta ett tag innan den kommer upp!
 
OCH NI SOM ÄR MED I TÄVLINGEN SKRIV OM NI FÖLJER MIG PÅ BLOGLOVIN NU ELLER GILLAR SIDAN PÅ FACEBOOK NI MÅSTE SKRIVA DET FÖR JAG KAN INTE SE PÅ ER JAG INTE KÄNNER PÅ FACEBOOK OCH SÅ OCH PÅ BLOGLOVIN KAN JAG INTE SE ALLS!
 

Men asså jag är typ jätte sugen på att göra videos men jag vet inte riktigt vad jag sak göra för videos kan inte ni komma med förslag?? T.e.x att jag visar hur mitt rum ser ut, smink video, hur jag lockar med plattång eller bara där jag är flumig skriv vad som helst men jag måste sluta nu Puzz
 
Gammla bilder

veckansblogg

Hejsan!
Nu ska jah ha veckans blogg igen! Det enda ni måste göra är att skriva är ''jag är med'' sen så kan man få mycket störe chagns att just du vinner genom att:
♥Följa mig på bloglovin!! +2 (kom ditt genom att klicka på det i sidomenyn)
♥Gilla min sida på facebook!! +2 (kom ditt genom att klicka på det i sidomenyn)
♥Länka min tävling på din blogg +4 
♥ Söta kommentarer ger oxå +!
 
Puzz

Städa rummet

Hejsan! NU har ja varit vid station för att gå med Julia & nu håller jag på att städa rummet jag hade tänk att visa mitt rum i en video!! Men ni får faktiskt hålla utkik efter fler ROLIGA <3 inlägg i kväll! Jag tror jag sak ha som blogg maraton typ 1 inlägg i halvtimmen eller ngt!! Kul va?? Jag tar gärna i mot feedback om min blogg, mina inlägg och så. Så har ni ngt på hjärtat så är det bara att skriva!! Ha det bra!
PUZZ

Snabbt inlägg

Hejsan! Nu ska jag gå i väg med Julia till pendeln för hon ville inte ta bussen! Men jag är snart hemma igen Puss

Snabbt inlägg

Hejsan! Nu ska jag gå i väg med Julia till pendeln för hon ville inte ta bussen! Men jag är snart hemma igen Puss

Nu

Hejsan! Jag och Julia har vaknat ätit och badat. Ganska tråkigt men i alla fall jag vet att bloggingen vari t supper dålig dom senaste dagarna så nu ska jag och Julia blogga jätte mycket! Puzz

God natt

Hej! Nu ska jag och Julia snart sova! Jag är jätte tröt!! Men i morgon blir det bättre uppdatering ha det gött! Puss

Bada

Hejsan! Förlåt för dålig updatering men jag har haft fukt upp men nu får ni alla alla fall veta vad jag har gjort i dag!
  • Jag har vrit med Julia!
  • Jag har tagit pass foto :(
  • Jag har köpt en sak (kommer bild senare)
  • Jag har fixat Julias naglar i 3 timar! (bild kommer)
Men jag har haft fult upp! Men i alla fall nu ska jag och Julia gå ut och bada och jag lovar att skriva mer senare i kväll! 

(gammal bild)
PUZZ

Galss Naglar

Hejsan!
Naglar jag gjorde i går!!


Puzz

S P A

S P A ! Is the word! Som sagt jag har haft lite spa i kväll! Jag har haft ansiktsmask, peeling, bodylotion, manikyr, pedikyr & fotbad!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Men men.... Nu ska jag göra bilder till sista inlägget och sen sova!! Hoppas ni har haft en bra kväll! PUZZ

Videoblogg


Puzz

Dagens shopping

Hejsan!!
Nu har jag fixat bilderna på vad jag köpte i dag!!




Puss


Hemma

Hejsan! Nu har jag kommit hem poch håller på att fota vad jag fick med mig hem det kommer nog upp i nästa inlägg!! Men men... Jag blev skit nöjd med shoppingen!! Hoppas ni har haft det bra i dag Puss

Now shopping

Hejsan!
Nu ska jag snart åka till Kista och möta mamma men jag måste ta bussen!! Så jag åker väll vid typ 2! Men asså jag kommer nog inte blogga för än 6-7 :(! Men då lovar jag updatering!! Men ni får ha det såååååå bra medan jag är borta och all annan ytid oxå förstås men men...... Hejdå!!
PUZZ
PS följ mig gärna på instagram monkkiis

Pizza

Hej! Nu sitter jag och ätter PIZZA! <3333333333333
Det är anannas men jag gillar inte det så den petar jag bort!!
Men men.... Bara så ni vet så e jag sämst på att göra pizza!!
Mums mums mums!!

PUZZ

Pizza

Hej! Nu sitter jag och ätter PIZZA! <3333333333333
Det är anannas men jag gillar inte det så den petar jag bort!!
Men men.... Bara så ni vet så e jag sämst på att göra pizza!!
Mums mums mums!!

PUZZ

GOD MORGON

Hejsan! Nu har jag just vaknat av att min katt kom och började leka. Han låter jätte högt för att han är inte den smidigaste! Men men.... Snart ska jag gå ner och äta frukost!! Men just nu så är musiken på högsta!! Sen så ska jag ut och fota poolen för att ngn ville se den!! Men först ska jag kolla på alla roliga bloggar!! Men men... Ni får ha det bra PUZZ

Städa

Hejsan!
Nu ska jag städa rumet det är väldigt stökigt!! Men senare blir det ju jätte fint om man städar!!
Men ni får nog lite updaterin i allafall! Jag har musiken på högsta och chattar lite på facebook!
I morgon-söndag ska jag gäst blogga, så då kommer jag blogga mycket på dennna blogg oxå!!
Jaja det va deta inlägg!! Puzz

Hej då Jacob!

Hejsan!
Nu kom vi just hem från att varit och lämnat Jacob, han ska ut och segla i typ 2 veckor! Och när vi var där så träffade vi min syster som bor i england! Så jag träffar henne bara 2 gånger om året!! Så hon ska äta hos oss i dag och sen ska hon åka till sin mamma typ. För att hon har en annan mamma! Men hon e typ 22 år så hon e ganska mycket äldre!! Men i alla fall nu sitter jag och fixar lite saker till min kompis blogg! 

Han ska på seglar lägger skulle oxå velat vara med :(
Men men....
Gammlare bild det va sligt i dag!!
Puzz

Dagens outfit

Hejsan!
Dagesn outfit kommer här!!

Puzz

☀☀☀☀☀SOMMARLOV☀☀☀☀☀

Yeeeees!! Nu är det sommar lov så skönt!! Nu ska jag planera lite vad jag ska göra!! Najs!!
Men jaja nu ska jag kolla litte men asså jag har gjort en videoblogg men den e så trög så jag struntar i den11
PUZZ

I dag sommarlov<3333333333333

Yeees! I dag är det sommar lov!! Skit vad jag är taggad! Jag är nästan helt klar men det finns litte kvar att göra!
Men jag ska åka om 15-30 min! Men asså jag har löss naglar och det är så svårt att skriva, med dom här naglarna!!
OMG! Jag får panik! Men jaja jag ska vara konferencier. As närvös för jag sågg malet med ordningen sent i går kväll!! Så jag ska nog skriva en fuk lapp!! Men asså jag lägger upp ett kort på min kläder när jag får ett bra!!
Puzz

Fula naglar!

.....
Skit vad dåliga mina naglar blev nu måste jag gör om dom helt panik asså korv oxå!
Hoppas ni har det bra!!

Jag ska göra!

//Fia♥

:D

:)

Vill ha, SKA HA!

Hejsan! Deta kanske jag åker och köper eller i alla fall ngt av det!!

Med Feffe♥♥♥

Hejsan. Nu kom jag just hem från skärholmen efter att tillbringat eftermidagen men Feffe där! Men i alla fall! Jag hitta lite saker men jag hade inga pengar med mig :( . Så jag ska typ ditt i morgon! Jag hittade bland annat ett jätte söt line pår Gina. Som jag kommer köpa i morgon men det va ett spets line och så hittade jag en magg tröja från monki och lite sån skit snyggt i alla fall! Men vet ni en bra sak vi fick sluta en hel time tidigare i dag så klockan 14.00♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Men i alla fall ni får ha det så bra
Puzz

Sushi♥♥♥

Hejsan! Nu hafr jag just ätit sushi! Jag och mamma åkte och hämmta på 66-kvadrat! Dom har jätte bra sushi! Gillar ni sushi??! Men nu ska jag i alla fall fixa med bloggen!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Men men ni får ha det gött!♥
Puzz

Borta bra men hemma bäst!

Hejsan! Nu har jag varit i stallet halva dagen! Det va inte så kul, för Hillman var inte inne. :( Så nu fick inte jag säga hejdå!! Men stallet öppnar ju om 10 veckor så då får jag säga hej! Men i alla fall nu har jag duschat och sat på mig myss kläderna! Så nu sitter jag i soffan och e inne  på facebook, fixar lite med en tjejs blogg design och lite sånt!
Men detta har jag gjort i dag!
1. Flyttat in mina grejer i min bros walk in closet (ganska liten men det är en)
2. Varit i stallet
Det va allt men nu ska jag ut och hjälpa pappa med poolen!!
Puss  

God natt<333333333

Hejsan!
Jag kanske skulle gjort en till ju men jag blev så trlr så jag gör inte det men god natt!!
PUZZ

Hihihiiiiiii

Hejsan!
Nu får ni en video blogg
PUZZ

Jag gör som jag vill

Hejsan!
Jag pratar om fjortiz och smink och så!

Fjortisar

Hej!
Nu har jag tänk dela med mig om mina tankar!
Jag fick ju en komentar där det stog ingen vill vara vän med en fjortis?? Men igentligen vrf skulle man inte villja vara vän med en fjortis??! Svara på den! Och om jag vill vara fjortis får jag väll vara fjortis har ni problem det de då! Fjortisar är helt vanliga mäniskor men jag fattar inte vrf alla ska va så dryga mot dom! Jag undrer helt seriös vad andra mäniskor har att klaga på på dom det undrar jag är det för att dom är avis eller vad??
PUZZ

Svar på kommentar<3333333

Puss

Dagens sminkning!

Hejsan! NU har jag fixat mig i ordning och så! Så jag hade tänk visa dagens smink och så!

VIKTIGT!


2#

BILDENS KÄLLA ÄR HÄR SÅ KLICKA OCH KOLLA PÅ FANTASTISKA BILDER!!
Ni som känner mig vet nog det<333333
Puss

1#


Tacos

Hejsan! Nu har hella familjen ätit tacos, det va jätte gott. Jag älskat tacos! Men är det bara jag men är tacos godare på fredagar?? Men nu kollar jaag på Tv och fixar med hemligheten!! Men jag planerar en massa bra hemligheter nu!! Så vi får se vilka som kommer förs men jag fick en fråga om jag kundde berätta lite saker om mig så jag tänkte berätta en i halv timen!! Tills jag somnar i natt!!

Hemlighet

Jag har en riktigt stor hemlighet på gång så stor att jag inte avslöjar ngt!!
Men ni kan få två bild från nu!! <33333
Bara så ni vet är den taggen av min bror Jacob han tyckte det var viktigt att jag skrev!
Och ingen ingen får ta bilder eller text från mi  blogg om ni inte har tilåtelse eller ett bar anledning som ni skriver och jag sägger ja till! Det funkar mycket bätter så!!
Hihihii<3333
Puss

:)

Hejsan! Förlåt för att jag inte blogga i går men jag var så jätter tröt! jag orkade bara inte! Men i dag orkar jag nog jag funderar på att fixa lite med designen och så asså i sidio menyn så blir den nog supper fin! Men i alla fall snart börjar skolan! Så jag får skynda mig!! Men men... I dag är det fotbolls grej så vi ska typ åka till ngn plan och spela fotboll ska bli grymt kul! För att jag har ju gått på fotboll. Men jag sluta i vintras men det är fortfarande grmt kul!!
Puss

Skolan :(

Hejsan! Nu är jag i skolan i dag i gen!! Jag är såååå trör  men sånt är livet jag får försöka vara pigg endå!! :D
Jaja, man jag fick skjuts (Y) Happy face men nu ska vi börja så jag måste sluta!! Puss♥♥♥
Och i dag har jag ridning jag hoppas att det inte regnar!!

Vinnare

Hej!
Nu ska jag ut se vinnare:
Vinner 1
Vinnare 2
Puss

Va med när bror köpte kamera!

Hejsan! Nu är jag hemma efter att min bror har köpt en kamera! Jajajjajaaaa men i alla fall nu kollar jag på film! Den heter varj sommar den är faktiskt jätte bra. Jag såg den när jag var mindre men sen tappade jag bort den och sen så hitta pappa den i min gammla dator!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Så det e bra men snart ska jag nog göra en fransk manikyr. Jag väljer det för att jag tycker att det är jätte fint på sommare der är så fräscht och enkelt men men... Nu kommer det bli mycket fina bilder. Hoppas ni har det bra!! PUSS

Mini shopping

Hejsan! Nu har jag och mamma varit ute och shoppat litte gran, jag skulle igentligen bara kolla efter en sak men jag hittade 2 saker i stället. Jag gick oxå in på hööks men bestämde mig att jag faktiskt inte behövde något just i dag!!!!!
Och så klart efter så kommer man på vad man behöver köppa!!!! Men i alla fall nu ska jag nog ut och fixa lite saker eller så stanar jag inne och kollar på en film vi får helt enkelt se vad som händer det blir nog mer uppdaterin senare i dag! Om ni undrar vrf jag inte sriver så många inlägg så är det för att jag tycker att det blir mycket roligare att ha 5 inlägg hella dagen i stället för 5 inlägg på en timme!!! Det är så jag tänker! Men jag ska nog göra en hiss och diss och jag har några frågor jag fick om jag kunde göra en this or that! Och det kan jag ju. Senare ska jag nog gå upp och fixa naglarna!!! Kram Fia! Har ni några önskemål på inlägg så är det bara att skriva till mig på [email protected] (gammal mail men tycker det är onödigt att skappa en ny). Eller skriv en kommentar till mig!! PUSS

Veckans blogg

Vill du bli veckans blogg och ta dell av mina 65+ unika i fall skriva bara en kommentar jag är med!
Vinnare utses 22.00 i morgon

Musik

Nu är musiken på högsta och jag sitter i sängen och bara mysser!!. Älskar att vi har ledigt i morgon själv har jag inga planer!! Men vi får se vad som händer! Själv hoppas jag att värdens bästa Ella brytter ett ben i morgon!!
Hon ska nämligen tävla hoppning!! Jag hoppas att hon vinner hela saken!
Ku du ska så klart oxå vinna! Du e oxå bäst!! Men ni tävlar olika klaser va?? Men så klart ni 2 vinner.
PÖZZ

OMG

Jag chattar med barafelicia OMG Coolt!!!
ÄLSKAR hennes blogg så Jippi detta gör min dag!!

Tax♥

Hejsna!
Jag vill bara säga att jag är lite glad för i dag slog jag mitt besöks rekord med 1 i dena månad då men....
Och eftersom Fillippa tjata så mycket så här glad....??

Dagens Outflit

t
Linne H&M
Byxor JC
Kofta Gina

Redovisning

V.


Kvällen!

Hejsna!
Nu tänkte jag berätta om kvällen!
Jag har:
  • Städat
  • Bestält hem smink borstar äkta får hår♥♥♥♥ (men känslan av att vara pank känns inte bra :( )
  • Skypeat
  • Börjat fixa en ny design (kommer nog upp någon gång i veckan!!)
  • Och fixat med smink låddan :)
God natt puss!!

Cykel prylar

Hej! Nu har jag varit ute och köpt cykel låss och sådant ja och snart ska vi äta!!
Mums jag är jätte hungrig!!

Dagens...

Hejsan nuu har jag vaknat fixat mig, ätit frukost och lite sånt så jag tänkte köra på en dagens outfit!

Jag fixade den bättre efter jag fotade :D

Tavast

Hej.
Jag saknar det så!!

Godis och Film

Hejsan! Nu sitter jag i soffan och kollar på film, Stig-helmer story! Den en lite rolig heheheheheeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men i alla fall jag äter hello kitty godis!!! Och lite annat men men.... jag älskar hello kitty skum!! Men i alla fall jag ska fortsätta att kolla på filmern!!

Svart vitt video

Hej en video blogg! Ps jag tänker inte lägga upp när jag sjunger men kom inte på ngt!! Det lagga upp när jag ladda upp den så  ljdet e efterblivet!

 


God morgon! :)

Hejsan. Nu har ja pricis vaknat. Snart ska jag smina mig och fixa mig i ordning, jag måste komma på vad jag ska ha på mig?? Men asså jag kanske ska fixa en tips videoblogg. Men först ska jag fixa mig & kolla på bloggar. Men jajajaaaa jag ska börja fixa mig Puss

Blev du....?

Blev du veckans blogg?? Och som sagt så kommer jag ha 2 vinnare! Vilket jag tyckte var roligare än en vinnare!
Men kolla på länkarna under och se om det var du som vann?? Klicka på bilderna för att kolla!

Nytt i bloggen

Hejsan! NU har jag listat ut hur man skappar en gäst bok i bloggen!! :) Så nu finns det en gäst bok i sido menyn. (För hoppnings vis!). Men jag ska fortsätta att fixa med bloggen men först ska jag utse veckans blogg och bara så ni vet den kommer vara 2 jag vet inte om jag sagt det men men... Jag ska ha en mys kväll i kväll tor jag kanske dra och hyra någon film eller ngt! Vi får se vad som händer men jag tror att det kommer vara bra blogging i alla fall! Men vad vill ni se mer av på bloggen!! Och jag kommer ha ett as roligt inlägg i dag eller jag tycker det i alla fall!!
Men det är hemligt just nu!!!! Men en ledtråd det handlar om något med mig eller mitt. Men ha det så bra!

Skjuts (Y)

Jippi! Jag får skjuts slipper gå när det regnar. Men jag skulle ju skriva om ridningen i går men jag va så trör att jag gjorde naglarna kolla på Tv låg ovh smsa och somna jag orkade inte blogga!
Men jag skriver om honom senare i dag för jag ska åka snart!!

RSS 2.0